Volleyballen is leuk!

Iedereen kan de eerste 4 keer gratis meetrainen. Zo kan je zien of je volleybal echt leuk vindt. De trainster kan dan kijken welke groep het beste bij je past. Ouders zijn van harte welkom om de eerste trainingen bij te wonen. Graag eerst contact opnemen met Nita de Boed, vcjourenita@ziggo.nl. Kijken kan natuurlijk altijd!!

CMV-jeugd

Alle kinderen tot en met 12 jaar worden in de afdeling CMV geplaatst. Binnen de groep wordt op verschillende nivo’s gewerkt. Het voordeel van het circulatievolleybal is dat dit heel goed mogelijk is omdat ook in het spel ieder op zijn/haar eigen nivo mee kan draaien.

CMV toernooien

Voor de CMV-jeugd wordt er 1 keer in de maand op de zaterdagochtend een CMV-toernooi georganiseerd binnen het rayon Heerenveen. Van de ouders wordt verwacht dat zij om de beurt het team van hun kind naar het toernooi rijden en het team coachen. Zodra heet wedstrijdschema bekend is, krijgt u via de mail het schema toegestuurd.

Trainingen

Elders op deze website treft u het trainingsschema aan. Mocht uw kind verhinderd zijn meld dit dan rechtstreeks bij de betreffende trainer. Niet via een ander kind doorgeven. Graag sieraden en mobiele telefoons thuis laten. Geen waardevolle spullen in de kleedkamer achterlaten! De trainer heeft een bakje voor oa. fietssleutels in de zaal staan.

Vervoer van jeugdleden

Voor het vervoeren van jeugdleden gelden bepaalde regels:
– niet meer dan 3 kinderen achterin, onder de 1.35 m. niet voorin.
– allemaal de autogordel om
– het hebben van een inzittenden verzekering
– niet roken in de auto
– in heb bezit zijn van een geldig rijbewijs
– rijden met een APK-gekeurde auto
– niet rijden onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen
– voor eigen kinderen onder de 1.35 m. is een verhoger of stoeltje wettelijk verplicht. ‘Meerijders’ zijn hiervan vrijgesteld maar het wordt wel aangeraden om verhoger of stoeltje te gebruiken bij kleine kinderen. Vraag ev. om de verhoger van de kinderen zelf.

De meeste regels lijken logisch, maar niet altijd worden ze consequent opgevolgd. Bij het maken van het rijschema houden we rekening met bovenstaande regels. Hebt u problemen met een van de regels of kunt u nooit rijden neem dan kontakt op met Nita de Boed. Als u een keer niet kunt rijden dan graag onderling ruilen.

Tenue

Er wordt gespeeld in een donker(blauw) broekje. Dit is voor deze jeugd nog niet verplicht, maar heeft wel de voorkeur. Kniebeschermers zijn verplicht evenals goede sportschoenen, dus geen ballet- of gymschoentjes. Wedstrijdshirts worden bij de vereniging gehuurd. De CMV kinderen mogen ze gewoon mee naar huis (tegen een borg) en mogen ze ook op de trainingen of de schoolgym aan.

Spelerskaarten

Zodra een speler meedoet aan toernooien moet hij/zij in het bezit zijn van een spelerskaart met pasfoto. Informatie hierover krijgt iedereen via de mail na aanmelding als lid. De spelerskaarten van de CMV-jeugd zijn in beheer bij de hoofdtrainster.

Schoolvakanties

In de schoolvakanties wordt er geen training gegeven aan de CMV-jeugd.